Rólunk

Szenvedélyünk a fával való munka és a természet...

Mi, a tanösvényépítők csapata megoldásokat értékesítünk. A természet iránti szenvedélyünk vezet bennünket, hogy olyan megoldásokat alkossunk melyek ember és természet örömére is szolgálnak. Inspirálnak bennünket a komplex feladatok, és büszkeséggel emelkedünk felül a nehézségeken.

Közel tíz éve foglalkozunk kültéri (elsősorban erdei) bútorok, fa szerkezetű építmények, megfigyelő- és kilátótornyok valamint komplett tanösvények létesítésével.

Debreceni székhelyű cégünk 2001-ben alakult.

Magán- és állami szférából érkező megrendelőink részére számos ökoturisztikai, szabadidős, kerékpáros- és lovasturizmushoz kapcsolódó EU-s, hazai és magán finanszírozású (rész)projektet valósítottunk meg.

Munkánkat sokszor nehezen megközelíthető, mocsaras, ártéri területeken, barlangoknál, hegyvidéki terepen vagy felhagyott bányaudvarokon végezzük, a legtöbb esetben természetvédelmi (bemutatási) céllal. Egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk nagy területet lefedő, szétszórt vagy mozaikos beruházási helyszínek (tanösvényhálózatok, vizes élőhelyek) kijelölésében, ilyen munkák projektvezetésében, kivitelezésében, igény esetén ellenőrzésében.

Feladatainkat az ország teljese területén komplex projektszemlélettel látjuk el, amennyiben szükséges részt veszünk a műszaki, de akár a teljes szintű előkészítésben, a költségvetési és egyéb jellegű tervezési kérdések megválaszolásában, generál kivitelezőként vagy alvállalkozóként a megvalósításban, a kísérő dokumentálásban, ugyanúgy, mint a projektet követő esetleges korrekciós vagy utókövetési, kiegészítő feladatok ellátásában. Megrendelőinkkel és beszállító partnereinkkel hosszú távon számolunk.

Munkánkat saját kollégáink közreműködésével és alvállalkozók bevonásával végezzük. Az évek során szerteágazó beszállítói kapcsolatot létesítettünk több szakterületen is, így kiváló grafikai, nyomdaipari, tervezői, természetvédelmi, kereskedelmi és építőipari beszállítókkal dolgozunk együtt, ide sorolva a speciális igényeket kielégítő (pl. fafaragás, látogató számlálás, távérzékelés) kapcsolatainkat is.

Készek vagyunk a kihívásokra, nyitottak vagyunk új területeken való feladatok ellátására is, amihez felszerelt gépjármű és eszközparkkal rendelkezünk. Faipari termékeinket önállóan készítjük Debrecen melletti telephelyünkön, saját gépeinkkel, saját tulajdonú alapanyagokból, lefedve a teljes tervezési, gyártási, szállítási, kihelyezési, dokumentálási feladatkört. Ennek megfelelően stabil árainkkal a piaci kilengésekre is könnyebben tudunk reagálni.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük !

Miért érdemes minket választani?

Jók vagyunk

Kollégáink több évtizedes faipari tapasztalatára építve, cégünk több mint tíz éve óta foglalkozik kültéri, elsősorban erdei bútorok, fa szerkezetű építmények, megfigyelő- és kilátótornyok valamint komplett tanösvények létesítésével a legkülönbözőbb szervezetek és magánszemélyek számára. Rendelkezünk a megfelelő szakképesítéssel és tapasztalattal, hogy partnetek legyünk a projekt megvalósításához, legyen szó akár sík vagy lejtős talajról, fáról fémről vagy kőről, meredek domboldalról vagy vizes mocsaras területről, ismerjük a módját, hogy a tervezett eszközöket elhelyezhessük. Ha szeretné élvezni a minőségi és tartós faszerkezeteket válasszon minket.

Törődünk vele

Munkánk során ügyelünk a részletekre. Tudjuk, hogy a jó munkából a részletekkel születnek nagyszerű eredmények. Ha minket választ akkor egy kiváló terméket, egy kiváló szolgáltatást egy kiváló céget választ. Mindemellett törődünk a természettel és a környezettel. Nagy gondot fordítunk a környezetben hagyott lábnyomunk minimalizálására.

Kommunikálunk

A megbízás során végig szem előtt tartjuk, hogy ez a te projekted. Végig vezetjük a tervezési, elrendezési és kivitelezési folyamat minden lépését, ügyelve arra, hogy megbeszéljük az egyes döntések következményeit. Fontos számunkra, hogy a közös munkánk hosszú távon is megelégedésedre szolgáljon. Esztétikus és környezetbarát módon szolgálja a megrendelőt és a használókat.

Biztonságban vagyunk

Ügyelünk a használók, a természet és a magunk biztonságára. Óvintézkedéseket teszünk a balesetek elkerülésére és a munkahelyi biztonság garantálásáért. Minőségi, tartós és biztonságos tanösvényeket építünk, amivel garantáljuk az ön biztonságát is. Nekünk és partnereinknek ugyanaz a célunk. Sikerre vinni a közös munkát.

Elérhető közelségben

Debreceni székhelyű, magyarországi vállalkozás vagyunk magyar munkavállalókkal és magyar tulajdonossal. Munkáinkat szerte Magyarország területén végezzük. Infrastruktúránk és tapasztalataink lehetővé teszik az országhatárokon átnyúló feladatvégzést is.

Az általunk használt faanyag is innen származik. Alapanyagaink egy részét 2021 óra magunk termeljük ki a környékbeli erdőkből.

Visszatérünk

Munkánkra garanciát vállalunk. Stabil 2001-ben alapított cég vagyunk és abban a csekély esetben, amikor valami nem a helyére került, mi visszatérünk, hogy helyreállítsuk.

Partnereinkkel megbízható, tartós kapcsolatot építünk. Megrendelőink számíthatnak ránk. Amennyiben újabb feladatok és kihívások előtt állnak mi állunk rendelkezésükre és visszatérünk.

Ön is szeretne velünk dolgozni?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Akik már minket választottak:

magnifierchevron-down